Page Banner
Privatboliger på Florida Gulf Coast - uafhængigt ejet, lokalt styret og drives

Search Availability

     

Velkommen til Secret Places

Det bedste valg, når det kommer til villaer i Florida, Florida feriehusudlejning og selvopvartende ferievillaer langs Floridas kyst. Oplev forskellen - Secret Places blev etableret i 1997 og er et lille, familieejet firma, der tilbyder ferieophold af højeste kaliber ved Floridas golfkyst. Secret Places er privatejet og forvaltet lokalt i Florida. Vi er en online-kilde til enestående, private kystvillaer med svømmepøle, feriehuse, ferielejligheder og ferieudlejning.

Du kan tjekke, om hvert golfkyst-feriehus er ledigt online, se fantastiske videorundvisninger og billeder af dit feriehus, før du vælger. Hvis du planlægger en familieferie til Florida, kan vores feriehuse tilbyde et afslappende alternativ til den typiske ferieudlejning i Disney eller et feriehus i Orlando. Vores spektakulære huse ud til havet i Cape Coral har egne svømmepøle og vandveje med adgang til golfen. Ferievillaer i Cape Coral på Floridas sydlige golfkyst er tæt på golfstrande og marinaer og praktisk til ture til Miami, Fort Lauderdale og den daglige daily Key West Express.

Cape Corals private villaer har deres egen, private landgang med adgang til Pine Island, Fort Myers Beach, Sanibel og Captiva Islands. Du kan også opleve Floridas Everglades og vores ferieudlejnings værdi på Marco Island med private luksusvillaer i Marco samt eksklusive feriehuse ved vandet i Marco. Vi tilbyder også ferievillaer i Naples-området og feriehusudlening i Fort Myers, tæt på forårstræningspladsen for baseball-holdene Boston Red Sox og Minnesota Twins.

Hvis du har planer om at tage på ferie til Floridas golfkyst eller på familieferie til Busch Gardens er vores feriehuse i Bradenton, feriehuse til leje i Sarasota samt Bradenton-villaer perfekte. Selvopvartende feriehuse og lejligheder til leje i områderne Riverpointe, West Glenn, Regal Oaks og Sabel Harbor er alle tætte på Bollettieri sports academy og McKechnie Field - forårstræningspladsen for baseballholdet Pittsburg Pirates.

Når du kommer til siden, skal du forvente, at alt indhold er på engelsk. Desuden skal al korrespondence også være på engelsk.

Klik her for at komme dertil!