Page Banner
Privé-eigen vakantiehuizen op de Gulf Coast van Florida - onafhankelijk eigendom, lokaal beheerd en geëxploiteerd

Search Availability

     

Welkom bij Secret Places

vakantiehuizen in Cape CoralDe mooiste villa's, vakantiehuizen en buitenhuizen aan de westkust van Florida. Ervaar het verschil – het in 1997 opgerichte Secret Places is een klein familiebedrijf dat kwalitatief hoogwaardige vakantieaccommodatie verhuurt in woningen die van particulieren zijn en erdoor worden beheerd. Op onze website vindt u bijzondere villa's met zwembad aan zee, vakantiehuizen, appartementen en andere accommodatie.

vakantiehuizen in Cape CoralVan elk huis kunt u online zien of het beschikbaar is en schitterende videorondleidingen en foto's van de huizen bekijken voordat u beslist. Voor een vakantie, in Florida - alleen, samen of met uw gezin - bieden onze vakantiehuizen aan de Golf van Mexico een ontspannend alternatief voor de doorsneevakantiehuisjes van Disney of een huis in Orlando. In Cape Coral verblijft u in spectaculaire vakantiehuizen (zonder pension) aan de kust, met een privézwembad, vlak bij golfterreinen en watersportvoorzieningen. Cape Coral ligt op het zuiden van schiereiland Florida aan de de westkust, vlakbij stranden en jachthavens, en is gunstig gelegen voor uitstapjes naar Miami, Fort Lauderdale en Key West, waar dagelijks een snelle boot naartoe gaat.

De privévilla's in Cape Coral hebben hun eigen aanlegsteiger voor boottochtjes naar Pine Island, Fort Myers Beach en de eilanden Sanibel en Captiva. Van hieruit kunt u op verkenning gaan in de Everglades. En als u onderweg het Marco Marco Island aandoet, kunt u daar genieten van onze luxueuze privévilla's en exclusieve huizen aan het strand. Verder bieden we vakantievilla's aan in de streek rond Naples en vakantiehuizen in Fort Myers – niet ver van de velden waar de Boston Red Sox en Minnesota Twins, de beroemde honkbalteams, in het voorjaar trainen.

Als u aan de westkust van Florida een vakantie in Busch Gardens wilt doorbrengen, kunt u terecht in onze vakantiehuizen of villa's in Bradenton, huurhuizen in Sarasota, en diverse huuraccommodaties (zonder pension) in Riverpointe, West Glenn, Regal Oaks en Sabel Harbor. Deze paatsen liggen allemaal vlak bij de tennisschool van Bollettieri en McKechnie Field, waar het honkbalteam Pittsburg Pirates in het voorjaar traint.

De rest van deze website is in het Engels. Correspondentie met ons is alleen mogelijk in het Engels.

Klik hier om verder te gaan!