Page Banner
Private Private Vacation Homes på Floridas Gulf Coast - uavhengig eid, lokalt administrert og operert

Search Availability

     

Velkommen til Secret Places

cape coral feriehusFloridas beste utvalg av villaer, utleieboliger og feriehus langs gulfkysten. Opplev forskjellen! Secret Places ble grunnlagt i 1997 og er en liten, privateid familiebedrift som tilbyr ferieboliger av høy kvalitet ved Floridas gulfkyst. Selskapet styres lokalt i Florida. Vi tilbyr en online base med flotte, private villaer i vannkanten med svømmebasseng, feriehus, ferieleiligheter.

cape coral feriehusSe etter ledige feriehjem ved gulfkysten, se flotte videoer og bilder av feriehuset før du bestemmer deg. Hvis du planlegger en familieferie i Florida, er våre feriehus ved gulfkysten et behagelig alternativ til de typiske ferieboligene i Disney eller Orlando. Våre spektakulære feriehus i Cape Coral er eksklusive ferieboliger i vakre Cape Coral der du har full frihet til å ordne alt selv. Husene har private svømmebassenger og ligger umiddelbart ved kanaler som fører deg direkte til gulfen. Cape Coral ferievillaer på Floridas sørlige gulfkyst ligger nært to strender og båthavner og ligger praktisk plassert i forholdt til turer til Miami, Fort Lauderdale og Key West Express-fergen som har daglige avganger.

Cape Coral private villaer har egne, private brygger slik at du kan kjøre egen båt til Pine Island, Fort Myers Beach og øyene Sanibel og Captiva. Les også om Florida Everglades og de innholdsrike ferieboligene på Marco Island med private luksusvillaer i Marco og eksklusive feriehus ved vannkanten i Marco. Vi tilbyr også ferievillaer i Naples-distriktet og feriehus i Fort Myers i nærheten av treningsområdene som benyttes av baseballagene Boston Red Sox og Minnesota Twins om våren.

Hvis du planlegger en ferie ved Florida gulfkyst eller en familieferie til Busch Gardens, kan du se på våre ferieboliger i Bradenton, feriehus i Sarasota, Bradenton-villaer, feriehus og leiligheter der du kan ordne alt selv i Riverpointe, West Glenn, Regal Oaks og Sabel Harbor. Disse samfunnene ligger alle i nærheten av Bollettieri sports academy og McKechnie Field - som er treningsområdet til baseballaget Pittsburg Pirates om våren.

Alt innhold på siden er på engelsk. All korrespondanse må også være på engelsk.

Klikk her for å besøke oss!