Page Banner
Privatägda Fritidshus på Floridas Gulf Coast - självständigt ägd, lokalt hanterad och drivs

Search Availability

     

Välkommen till Secret Places

semesterbostäder för uthyrning i cape coralDet bästa urvalet av villor i Florida, semesterhem för uthyrning i Florida och semestervillor med självhushåll längs Floridas golfkust. Upplev skillnaden - etablerat sedan 1997 är Secret Places ett litet familjeägt företag som erbjuder semesterbostäder av hög kvalitet längs golfkusten. Bostäderna är privatägda och sköts lokalt i Florida. Vi erbjuder en källa på Internet för exceptionella privata strandvillor med pool, semesterhus, semesterlägenheter och semesterbostäder för uthyrning.

Kontrollera tillgängligheten för varje semesterhem på golfkusten via Internet och se fantastiska videovisningar och fotografier av ditt semesterhem innan du väljer. Ifall du planerar en familjesemester i Florida, erbjuder våra semesterhem längs golfkusten ett avkopplande alternativ till den typiska semesterbostaden i Disney World eller ett semesterhem i Orlando. Våra praktfulla semesterhem i Cape Coral erbjuder exklusiva semesterbostäder med självhushåll för uthyrning i vackra strandhem försedda med privata pooler och belägna vid vattenvägar som leder till golfen. Semestervillorna i Cape Coral på Floridas södra golfkust ligger nära stränder och småbåtshamnar vid golfen och är bekväma för utflykter till Miami, Fort Lauderdale och den dagliga Key West Express.

De privata villorna i Cape Coral har sina egna privata dockor för båtfärder till Pine Island, Fort Myers Beach, Sanibel och Captiva Islands. Upptäck även Florida Everglades och värdet av våra semesterbostäder för uthyrning på Marco Island med lyxiga privatvillor och exklusiva semesterstrandhem i Marco. Vi erbjuder även semestervillor i Naples-området och semesterhem för uthyrning i Fort Myers nära basebollagen Boston Red Sox och Minnesota Twins träningsplaner för sin vårträning.

Ifall du planerar en semester på Floridas golfkust eller en familjesemester i Busch Gardens, ligger våra semesterhem i Bradenton, semesterhem för uthyrning i Sarasota, villor i Bradenton och semesterhem och semesterlägenheter med självhushåll för uthyrning i samhällena Riverpointe, West Glenn, Regal Oaks och Sabel Harbor alla nära sportakademin Bollettieri och McKechnie Field (basebollaget Pittsburg Pirates träningsplan för sin vårträning).

När du besöker webbplatsen, kommer allt innehåll att vara på engelska. Dessutom måste all korrespondens ske på engelska.

Klicka här för att besöka webbplatsen!